Ismerje meg a BUSA Tárcsás Boronáit!

Az ügyfeleknél szerzett tapasztalatoknak és a folyamatos fejlesztésnek köszönhető a BUSA Bt. széles tárcsa választéka. Termékkínálatunkban egyaránt megtalálhatók a vontatott és a függesztett kivitelű típusok is, a könnyűtől a szupernehézig.

Külön termékcsoportot képeznek az erdészeti célokra fejlesztett tárcsáink.

KIEMELT TULAJDONSÁGOK

A BUSA Tárcsák előnyei

01
01

Energiatakarékos eljárás

A tárcsás művelés energiatakarékos folyamat. Azonos talajkörülmények és művelési mélység esetén a tárcsázáshoz 20-25%-kal kevesebb üzemanyag szükséges, mint a szántáshoz.
02
02

Tárcsalapok

Tárcsáinkon az egyik legnagyobb mezőgazdasági gépalkatrész gyártó, a Bellota Agrisolutions tárcsalapjait alkalmazunk, kivéve a 330 mm-es vagy 485 mm-es átmérőjű tárcsalapok, mivel a piacon kaphatók görbülete nem elég nagy ahhoz, hogy megfelelő munkát végezzenek, ezért ezeket magunk gyártjuk.
03
03

IH csapágy

Alapfelszereltségben a tárcsáink IH rendszerű ST csapágyakkal vannak felszerelve, opcionálisan kúpgörgős csapágyazással is rendelhetők.
04
04

Robosztus vázszerkezet

Függesztett tárcsáink vázszerkezete egyszerű, ám a megfelelő kialakítás révén gyakorlatilag elnyűhetetlenek.
05
05

Nedvességmegőrző talajlezárás

Opcionálisan rendelhető talajlezáró henger mindegyik kivitelhez, így egy menetben megoldható a talajfelszín lezárása, megőrizve a talajnedvességet.
03
06

Tartály modulok

Felszerelhető APV tartállyal (vetőmag, granulátum szórása) vagy folyadék kijuttató rendszerrel (műtrágya, baktériumtrágya) is.
0 +
év tapasztalat
0 +
szabadalom
0
féle vázszerkezet
0
féle tárcsalap
BUSA TÁRCSÁS BORONÁK

Válasszon a termékcsoportjaink közül!

Széleskörű választék

A tárcsás boronák a gazdaságok szinte leggyakrabban és igen széleskörűen alkalmazott munkagépei. A tárcsákat elsősorban a talaj felszí lazítására és a szármaradványok bedolgozására, a gyomok szabályozására, bekeverésére használják.

Ezen munkagépek megtalálhatók a szántóföldi technológiákban, de helyet kapnak az erdészeti kultúrákban is. A BUSA palettáján szántóföldi alkalmazásra négy vázosztályban érhetők el a tárcsás munkagépek. Függesztett tárcsáink között vannak szántóföldi és erdészeti célú munkagépek és kifejezetten csemetésekbe ajánlott konstukciók is.

Vontatott

Vontatott V elrendezésű tárcsás boronáink a tarlóhántás és tarlóápolás ideális eszközei. Nehéz tárcsáink szántás nélküli alapművelésre és az alapművelés utáni elmunkálásra is alkalmasak.

Függesztett

Függesztett tárcsáinkat kis parcella méretű szántóföldekre, ültetvényekbe, erdészeti és a faiskolai körülmények között szántáselmunkálásra, lazított talaj felületének elművelésére, vágásterület előkészítés nélküli művelésére és a sorközök ápolására ajánljuk.

Függesztett erdészeti

Elsősorban gyümölcsültetvényekben sorköz művelésre, illetve nehéz tárcsázáshoz ajánljuk. Termékpalettánkon megtalálhatók a csemetések művelésére kifejlesztett gépek is.

Üzenet küldése