Rólunk

Anno 1992
CSALÁDI VÁLLAKOZÁS

A

BUSA Bt.

története

Családi vállalkozás

Cégünk mezőgazdasági munkagépek gyártásával fejlesztésével és kereskedelmével foglalkozik.
Egyik specialitásunk a Forgókapa, ami egy alapjaiban új működésű munkagép, melyet a ’80-as évek végén fejlesztett ki és szabadalmaztatott cégünk alapítója.

0 +
év tapasztalat
0 +
szabadalom
0 +
értékesített gép
0 %
magyar tulajdon
CSALÁDI VÁLLAKOZÁS

Szakértelem, tapasztalat, minőség

Garancia a sikerre

Termékeink fejlesztését több évtized alatt megszerzett saját és partnereinktől gyűjtött növénytermesztési tapasztalatra alapozzuk, és nem hagyjuk figyelmen kívül a korszerű trendeket sem.

Ezek alapján Magyarország jellemző talajviszonyaihoz különböző termelési technológiákkal, termelési módszerekkel rendelkezünk.

Úgy hisszük, az Ön sikere nem csak egy megvásárolt munkagéptől függ, sokat számít azoknak az alkalmazási módja is.

BUSA KÜLDETÉS ÉS SZEREPVÁLLALÁS

Mezőgazdaság a fenntartható fejlődésért

Társadalmi szerepvállalás

Cégünket nem csupán a mindennapi munkában realizált előnyök kialakítása hajtja, hanem az össztársadalomra gyakorolt környezeti terhelést is csökkenteni szeretnénk az alkalmazási területeknek megfelelő leghatékonyabb eszközökkel és technológiákkal.

A fenntartható fejlődés melletti minimális környezeti terhelés elérésének alapja a partneri- és a generációs együttműködés.

Ezen megfontolásból hozta létre cégünk alapítója Horváth Benedek úr a GÉTISZ nevű társadalmi szervezetet.

GÉTISZ

A BUSA Bt. és a Bács-Kiskun Megyei Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége közös elhatározással alakította meg a Bács-Kiskun Megyei Gépgyártók és Termelők Innovációs Szövetségét. Az Innovációs szövetség célja a tudományos kutatás, eszközfejlesztés és technológia fejlesztés együtt a termelőtevékenység jövedelmezőségének javítása érdekében.
BUSA PARTNERPROGRAM

Hazai és határon túli partnereink