Ismerje meg a BUSA Sorközművelő kultivátorait!

Forgókapás kultivátoraink újraértelmezik a kapásnövények sorközművelését. Gyorsan és hatékonyan művelhető a sorok köze. Kisebb védőtávolság, nagyobb sebesség, folyamatos, eltömődésmentes üzem, kopásálló, üzembiztos szerszám.

Kötött talajra. Nagy gazdaságoknak. Bio műveléshez. No-till – min-till  – strip-till.

KIEMELT TULAJDONSÁGOK

A BUSA Sorközművelő kultivátor előnyei

01
01

Kis védőtávolság akár 4-7 cm

A Forgókapa működési elvéből adódóan a növénytől elfelé kapál, bizonyos beállításokon nem mozgat talajt a növény sora felé így egészen kis növények…
Tovább olvasom

is művelhetők, egészen kis védőtávolságokkal. Ez bio gazdaságok számára létkérdés, máshol csak nagy előny.

02
02

Totális gyomirtó

A Forgókapa más művelőelemekkel ellentétben nem csak egy vágást ejt a sorközben található gyomokon, de sűrű osztású késeivel lecsapva…
Tovább olvasom

összezúzza azokat, forgás közben kivágja, kitépi, majd a felszín alá nyomja őket. Bizonyos beállításokon sekély töltögetésre is képes, befojtva a sorban kelő gyomokat. Vegyszer rezisztens gyom létezik, acél rezisztensről még nem tudunk.

03
03

Eltömődésmentes üzem

A Forgókapa nagyon nehezen dugul el. Az alákerülő szármaradványok a forgó rotorokat csak erősebben kényszerítik forgásra így azok öntisztulók.
Tovább olvasom

Nem csak sorközben megerősödött gyomokat, mulcsművelésben felszínen lévő szármaradványokat képes kezelni, de elvadult no-till területek növényállományának megmentése sem jelent problémát.

04
04

Nagyüzemi hatékonyság

A rotorok nagy sebesség mellett sem dobálják ki a sorokat, így kiemelkedő területteljesítmény érhető el. A kovácsolt Forgókapa kései a legkötöttebb…
Tovább olvasom

talajokon is hosszú életűek (6 sor – 1000 … 2000 Ha) a rotorok minimális karbantartást igényelnek, nonstop munkavégzésre képes a gép. Ahol más kultivátorokkal kínszenvedés a kapákról leszedegetni az összegyűlt gyomokat, ott a Forgókapa gond nélkül száguld.

05
05

Vázvariációk

Az egysoros ültetvénytől a 12 soros óriásokig, sok gépvariáció létezik. Rendelhető egyszerű, de megbízható kézzel csukható váz vagy akár 2,5 méter szélességre…
Tovább olvasom

hidraulikusan összecsukható 12 soros is. Szilárd vagy folyadék műtrágya szakszerű talajba juttatása sem lehet kérdés.

06
06

Sorvezető kamerával is

Büszkék vagyunk rá, hogy a Claas Culti Cam kamerás sorontartó automatikájából az egyik legprecízebb vázszerkezettel tudjuk kihozni a maximumot.
Tovább olvasom

A BUSA kamerás rendszere nem a traktort dobálja, a sort tartja. Fáradhatatlanul. Megbízhatóan.

0 +
év tapasztalat
0 +
szabadalom
0 +
értékesített KS
0 +
legyártott Forgókapa
BUSA SORKÖZMŰVELŐ KULTIVÁTOROK

A termékcsalád története

Mi is a KS?

A sorközművelés eddig a leg idő- és energiaigényesebb munkák közé tartozott, mert vagy lassan manőverezett a sorok közt, hogy ki ne vágja a növényeket, vagy csak a sor közepét művelte nagy védőtávval, hogy haladjon is. Pedig a sor mellett lenne igazán fontos a gyomok irtásának és a talaj cserepesedettségének megszüntetése.

A BUSA Magágykészítőjéről régóta tudtuk, hogy mit tud, de kisebb változatát csak a 2000-es évek végén próbáltuk ki. Nem is sejtettük mekkora fegyvert hoztunk létre. Eleinte bio gazdaságokban terjedt hatékonysága révén, majd nagy üzemekben lett népszerű nagy teljesítménye miatt.

Mára már Nyugat-Európa kifejezetten kritikus piacain is bizonyít a forgókapa. Nem sok versenytársa van sorközök ápolásában. Közelebb, gyorsabban, totálisan. A 2020-as évek felismerése, hogy a forgókapa lehet a vegyszermentes no-till megoldása.

Miért éri meg a BUSA gépeit használni?

Sorközművelő kultivátoraink segítségével gyorsan és hatékonyan művelheti kapásnövény- állományát a növény kikelésétől a közel 1 méteres magasságig. A nagy keresztmetszetű, masszív vázon elhelyezett kisméretű, előretolt művelőelemek (a munkagép az erőgéphez a lehető legközelebb helyezkedik el) növelik a munkagép pontosságát (csökken a farolás mértéke) és jelentősen csökkentik a szállítási méretet. A lengőkarok holtjátéka után állítható a pontosság megtartása érdekében.

Tovább olvasom

A gép pontosságát a Forgókapás elemmel növelhetjük, mivel a rotor pillanatnyi állópontjában a növény mellett a kés csak lefele mozog, majd a sor közepe felé indul, így nagyon nagy sebességnél sem löki ki a növényt a talajjal együtt, nem dobálja a sort, ami által már az egészen kicsi és gyenge növények is kapálhatóvá válnak. Termékpalettánkon természetesen elérhető más kultivátor művelőelem is (lúdtalp kapa, oldalazó kapa, töltögető kapa, rugós kapa).

Vegyszerhasználat csökkentése

A növények tolerálják a vegyszereket, nem szeretik. A gyomirtók egyre drágábbak és egyre kevésbé hatékonyak. Ha a kapálást lehet a vegyszerezés sebességének nagyságrendjében végezni, már csak a hatékonyság a kérdés. Ha 37 cm széles sávot (18 cm védőtáv) művelünk, a terület felét kell sávosan vegyszerezni.

Tovább olvasom

Ha levisszük a védőtávot 6cm -re, megharmadolhatjuk a vegyszerköltséget. A csökkentett herbicid sokk nagyobb esély a termés növekedésére.

BIO-ban kötelező

A forgókapa totális gyomirtása, hatékonysága, sebessége lehetővé teszi, hogy bio technológiában, nagy területen, nagy terméseredményeket érjenek el a használói. Számtalan esetben mentettünk meg bemutató gépeinkkel térdig felgyomosodott, menthetetlennek tűnő állományokat.

Nagyüzemi teljesítmény

A Forgókapa sebességével, üzembiztosságával nagy területek kapálása oldható meg kevesebb erőgéppel, kevesebb gépkezelővel. Egy 6-8 soros BUSA Forgókapás sorközművelő kultivátorral 4-500 hektáros gazdaság kiszolgálható. Több gazdaságról tudunk, ahol éjjel-nappal, napokig mennek a kultivátorok megállás nélkül a szezonban, évek óta.

Mi is a Forgókapa?

A Forgókapa egy alapjaiban új működésű magágykészítő- és szántáselmunkáló munkagép, melyet a ’80-as évek végén fejlesztett ki és szabadalmaztatott cégünk alapítója, Horváth Benedek.

A saját fejlesztésű művelőelemet szántóföldön, sorközben és ültetvényekben is alkalmazzuk. A művelőelemek intenzív rögaprító hatással, kiváló gyomirtó képességgel rendelkeznek, a szerszámok nagy sebességű és gyorsulású mozgásából adódóan.

Hatalmas előnye a merev szerszámokhoz képest, hogy nem tömődik, nem dobálja a talajt, így nagy sebességgel, felügyelet nélkül lehet vele dolgozni.

BUSA SORKÖZMŰVELŐ KULTIVÁTOROK

Milyen összeállításban kérhetem?

Váz
Művelőkocsi
Művelőelem
Kijuttató rendszer
Kiegészítő
BUSA SORKÖZMŰVELŐ KULTIVÁTOROK

Alkatrészekről és adapterekről bővebben

Busa KS - Forgókapás sorközművelő kultivátor - Gen3 művelőkocsival

Gen3 művelőkocsi

Könnyű, univerzális művelőkocsi, amelyre többféle kultivátor szerszám is felszerelhető, így egy gép több funkciót tud ellátni. Lapon tájolt paralelkarjainak holtjátéka ezer és ezer hektár után is holtjátékmentesre állítható.
Busa KS - Forgókapás sorközművelő kultivátor - Gen4 művelőkocsival

Gen4 művelőkocsi

Speciális, erősített művelőkocsi, melyet eredetileg a Forgókapás művelőelemhez fejlesztettünk ki, hogy a legkönyörtelenebb, kemény, száraz talajok igénybevételét is bírja.

Tovább olvasom

Művelőelemre szerelt tárcsás folyadékinjektor extra terhelését is ez az elem tudja kezelni. Művelőelemre épített K.U.L.T. Fingerhacke felfogatás esetén is ezt használjuk. A megduplázott leszorítórugó biztosítja, hogy az extra kiegészítők se csökkentsék a fő szerszám terhelését.

Forgókapa

Hatalmas előnye a merev szerszámokhoz képest, hogy nem tömődik, nem dobálja a talajt, így nagy sebességgel, felügyelet nélkül lehet vele dolgozni.

E tulajdonságai miatt ideális választás műhold vezérlésű rendszerhez. A művelési mélység a sortól távolodva növekszik, ezért kisméretű növények esetén is alkalmazható védőtárcsa nélkül.

Tovább olvasom

Az eltömődésmentes üzem révén olyan területek is kultivátorozhatóvá válnak, ahol hagyományos vagy rugóskapás művelőelemmel erre esély sincs.

Oldalazó kapa

Alapszerelésben a művelőkocsikon elől két oldalazó kapa és egy hátsó lúdtalpkapa található. Ez az elrendezés kis védőtávolságot tesz lehetővé, mivel a növényhez közel dolgozó elemek vannak a legközelebb az erőgép forgáspontjához, ezáltal kisebbet farolnak.

Töltőkapa

Két féle töltőkapát kínálunk kultivátorainkhoz, egy kisebb szimmetrikus és egy nagyobb aszimmetrikus, úgynevezett „lovas” kapát.

Mindkét szerszámmal a sorközben lévő gyomok betakarhatók a kultúrnövény pedig megtámasztható. További előnyként említhető a sorra szórt műtrágya betakarása, ezáltal javítható annak hasznosulása.

Vecsési kapa

Vecsési kapás készletünket a sorköz erősebb átműveléséhez, feltöréséhez alkalmazzák. Jó gyomirtó és csekély töltögető képessége van.

Rugóskapa

Engedve az igényeknek rugóskapás művelőelemeket is lehet rendelni a kultivátorainkhoz. Ezek agresszívebb lazítást végeznek a sorközben, miközben a hagyományos merevszárú elemekhez képest kevésbé hajlamos az eltömődésre.

Granulált műtrágya

Sorközművelő kultivátoraink felszerelhetőek rozsdamentes acél műtrágyaszóró tartályokkal, melyeken cellás adagolóelem található. A meghajtás történhet…
Tovább olvasom

mechanikus szíj hajtással, elektromos motorral, útarányos GPS alapú vezérlővel ellátott elektromotorral. A kijuttók szerelhetőek soros kommunikációs rendszerrel, így PRECÍZIÓS munkagépnek számítanak.

Folyadék műtrágya

Folyadék kijuttatásra széles termékválasztékkal rendelkezünk. Alapvetően Polyfarm 1100 vagy 660 Literes tartályokat használunk, hátsó függesztésű munkagépre…
Tovább olvasom

egy vagy két tartály, frontra egy esetleg két tartály szerelhető. Komolyabb rendszerekhez AnnoviReverberi membránszivattyúkat, Arag proporcionális szeleprendszert, Farmscan Jackal GPS alapú útarányos vezérlőket használunk. Folyadék műtrágyát javasoljuk 6-10 cm mélyen a talajba juttatni, melyhez injektor használatát javasoljuk. Az egyenletes és rugalmas kijuttatáshoz a TeeJet QJ-VR fúvókasorozatát használjuk.

Aprómagvető

Sorköz zöldítéséhez, takarónövények vetéséhez kultivátorainkat felszerelhetjük aprómagvető adapterrel. Magyarország éghajlatán kockázatosan alkalmazható…
Tovább olvasom

de csapadékosabb, vagy öntözött területeken az utolsó kapálással hüvelyeseket, vagy fűféléket lehet a sor közé vetni. E köztes vetemények kikelnek, de az összezáró főnövény állomány visszaveti őket a fejlődésben, aratás után viszont egyből meg tudnak indulni, így biztosítva a gyökérfolytonosságot, talajtakarást.

Védőtárcsa

Forgókapás és rugós kapás művelőelemeinkhez igény szerint védőtárcsa is felszerelhető.

Fingerhacke

Gumiujjas művelő tőköz tisztántartására. Eredeti K.U.L.T. Fingerhacke. Többféle felfogatással és több méretben.

Kamerás sorontartó

Kultivátoraink felszerelhetők a Claas Culti Cam kamerás sorvezetőjével. Kamerával támogatva, a Forgókapás gépeink kivételes pontossággal (4-4 cm védőtávolság) képesek dolgozni 3 műszakban, az egész szezon alatt, minimális karbantartás és felügyelet mellett.
Művelőkocsi
Busa KS - Forgókapás sorközművelő kultivátor - Gen3 művelőkocsival

Gen3 művelőkocsi

Könnyű, univerzális művelőkocsi, amelyre többféle kultivátor szerszám is felszerelhető, így egy gép több funkciót tud ellátni. Lapon tájolt paralelkarjainak holtjátéka ezer és ezer hektár után is holtjátékmentesre állítható.
Busa KS - Forgókapás sorközművelő kultivátor - Gen4 művelőkocsival

Gen4 művelőkocsi

Speciális, erősített művelőkocsi, melyet eredetileg a Forgókapás művelőelemhez fejlesztettünk ki, hogy a legkönyörtelenebb, kemény, száraz talajok igénybevételét is bírja.

Tovább olvasom

Művelőelemre szerelt tárcsás folyadékinjektor extra terhelését is ez az elem tudja kezelni. Művelőelemre épített K.U.L.T. Fingerhacke felfogatás esetén is ezt használjuk. A megduplázott leszorítórugó biztosítja, hogy az extra kiegészítők se csökkentsék a fő szerszám terhelését.

Művelőelem

Forgókapa

Hatalmas előnye a merev szerszámokhoz képest, hogy nem tömődik, nem dobálja a talajt, így nagy sebességgel, felügyelet nélkül lehet vele dolgozni.

E tulajdonságai miatt ideális választás műhold vezérlésű rendszerhez. A művelési mélység a sortól távolodva növekszik, ezért kisméretű növények esetén is alkalmazható védőtárcsa nélkül.

Tovább olvasom

Az eltömődésmentes üzem révén olyan területek is kultivátorozhatóvá válnak, ahol hagyományos vagy rugóskapás művelőelemmel erre esély sincs.

Oldalazó kapa

Alapszerelésben a művelőkocsikon elől két oldalazó kapa és egy hátsó lúdtalpkapa található. Ez az elrendezés kis védőtávolságot tesz lehetővé, mivel a növényhez közel dolgozó elemek vannak a legközelebb az erőgép forgáspontjához, ezáltal kisebbet farolnak.

Töltőkapa

Két féle töltőkapát kínálunk kultivátorainkhoz, egy kisebb szimmetrikus és egy nagyobb aszimmetrikus, úgynevezett „lovas” kapát.

Mindkét szerszámmal a sorközben lévő gyomok betakarhatók a kultúrnövény pedig megtámasztható. További előnyként említhető a sorra szórt műtrágya betakarása, ezáltal javítható annak hasznosulása.

Vecsési kapa

Vecsési kapás készletünket a sorköz erősebb átműveléséhez, feltöréséhez alkalmazzák. Jó gyomirtó és csekély töltögető képessége van.

Rugóskapa

Engedve az igényeknek rugóskapás művelőelemeket is lehet rendelni a kultivátorainkhoz. Ezek agresszívebb lazítást végeznek a sorközben, miközben a hagyományos merevszárú elemekhez képest kevésbé hajlamos az eltömődésre.
Kijuttató rendszer

Granulált műtrágya

Sorközművelő kultivátoraink felszerelhetőek rozsdamentes acél műtrágyaszóró tartályokkal, melyeken cellás adagolóelem található. A meghajtás történhet…
Tovább olvasom

mechanikus szíj hajtással, elektromos motorral, útarányos GPS alapú vezérlővel ellátott elektromotorral. A kijuttók szerelhetőek soros kommunikációs rendszerrel, így PRECÍZIÓS munkagépnek számítanak.

Folyadék műtrágya

Folyadék kijuttatásra széles termékválasztékkal rendelkezünk. Alapvetően Polyfarm 1100 vagy 660 Literes tartályokat használunk, hátsó függesztésű munkagépre…
Tovább olvasom

egy vagy két tartály, frontra egy esetleg két tartály szerelhető. Komolyabb rendszerekhez AnnoviReverberi membránszivattyúkat, Arag proporcionális szeleprendszert, Farmscan Jackal GPS alapú útarányos vezérlőket használunk. Folyadék műtrágyát javasoljuk 6-10 cm mélyen a talajba juttatni, melyhez injektor használatát javasoljuk. Az egyenletes és rugalmas kijuttatáshoz a TeeJet QJ-VR fúvókasorozatát használjuk.

Aprómagvető

Sorköz zöldítéséhez, takarónövények vetéséhez kultivátorainkat felszerelhetjük aprómagvető adapterrel. Magyarország éghajlatán kockázatosan alkalmazható…
Tovább olvasom

de csapadékosabb, vagy öntözött területeken az utolsó kapálással hüvelyeseket, vagy fűféléket lehet a sor közé vetni. E köztes vetemények kikelnek, de az összezáró főnövény állomány visszaveti őket a fejlődésben, aratás után viszont egyből meg tudnak indulni, így biztosítva a gyökérfolytonosságot, talajtakarást.

Kiegészítő

Védőtárcsa

Forgókapás és rugós kapás művelőelemeinkhez igény szerint védőtárcsa is felszerelhető.

Fingerhacke

Gumiujjas művelő tőköz tisztántartására. Eredeti K.U.L.T. Fingerhacke. Többféle felfogatással és több méretben.

Kamerás sorontartó

Kultivátoraink felszerelhetők a Claas Culti Cam kamerás sorvezetőjével. Kamerával támogatva, a Forgókapás gépeink kivételes pontossággal (4-4 cm védőtávolság) képesek dolgozni 3 műszakban, az egész szezon alatt, minimális karbantartás és felügyelet mellett.
BUSA SORKÖZMŰVELŐ KULTIVÁTOROK

Vázszerkezet-kategóriák

Klasszikus fix

Egyszerű és nagyszerű, jellemzően kisebb sorszám keskenyebb gépek esetén alkalmazzuk. Mivel azonos művelőkocsikat használunk, mint a nagyobb gépeknél, komikusan túlméretes a gerendelyméret.

Tovább olvasom

A fix váz előnye, hogy oda rakjuk rajta a művelőkocsit, ahova szeretnénk, így különleges kultúrákban jó megoldás, például paradicsomban, kis növény esetén két kocsi van egy soron, majd ahogy növekszik csak a sor közepére kell kocsit szerelni.

Kézzel csukható

Szabadalmazott függőleges tengelyű csukló mechanizmusunk egyszerű, könnyű kezelni, elnyűhetetlen. Ha műtrágyaszórót szeretnénk használni, praktikus, hogy a csukás nem felfelé történik…

Tovább olvasom

mert akkor választanunk kellene, hogy a tartályt toljuk hátra, ezzel az emelési kapacitást korlátozva, vagy a kultivátort, ami súlyosan rontja a gép precizitását.

Hidraulikusan csukható

Hidraulikusan csukható vázaink 2,5 méteres szállítási szélesség alá csukódnak. A diagonális csukású váz átlóban hátra csukódva enged helyet egy kis tartálynak.

Tovább olvasom

Függőleges csukású vázunk egyszerre függeszthető előre és hátra is. 12 soros vázunk duplán összecsukja magát 2,5 méter széles 4 méter magas közúti űrszelvénybe.

Front függesztésű

A frontra függesztett kultivátor előnye, hogy rálát a gépkezelő, arra mozdul a gép amerre a kormányt fordítja, domboldalban az alapvetően farnehéz erőgépet kiegyensúlyozza…

Tovább olvasom

a lecsúszás sokkal könnyebben, keresztbefordulás veszélye nélkül kezelhető. Fontos, hogy a váz vezetőkerék nélkül úszik, mivel az irányíthatatlanná teszi az erőgépet.

Műszaki adatok

Klasszikus fix
Kézzel csukható
Hidraulikusan csukható
Front függesztésű

Árajánlatot szeretne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
BUSA SORKÖZMŰVELŐ KULTIVÁTOROK

Képek és videók

BUSA SORKÖZMŰVELŐ KULTIVÁTOROK

Gyakran ismételt kérdések

Felénk kövekkel szennyezett a talaj. Nem okoz ez gondot ennek a Forgókapának?

A kovácsolt szerszámok nagy kopásállósággal és szilárdsággal rendelkeznek. Számos gazdaságban találkoztunk ezzel a problémával, de Forgókapának nem jelentett gondot.

Vettünk egy ilyan BUSA kultivátort, első használat után elkezdtek lötyögni a kocsik. Van erre garancia?

Első használat után a festék lekopik a lengőkaroknál. A lengőkarok csuklópontjának holtjátékát egyszerűen után lehet állítani, így azok kopásától függetlenül pontos marad a munkagép.

BIO gazdaságunk van, mire kapálható mérteű lett a kukorica a gyomok már nagyobbak voltak, mint a kultúrnövény. Tud ezzel kezdeni valamit a Forgókapás kultivátor?

Először is, ezzel a kultivátorral már jóval hamarabb bele tud menni a sorokba, BIO gazdáink egészen kicsi növények között már használják, így a gyomoknak nincs idejük megerősödni. Ha mégse érnek oda időben és a gyomok átveszik az uralmat, ez a szerszám akkor is helytáll. Folyófűben, nagy gyomtömegben sem dugul el.

Mi nem szeretnénk mélyen kultivátorozni, ezek a Forgókapa kések nem dolgoznak nagyon mélyen?

Ahogy a szántóföldi gépen is, úgy itt is állítható a rotorok szögállása. Nagy szögállásra nagy gyomtömeg esetén lehet szükség, de mindig az aktuális talajállapothoz kell igazítani a munkagép beállításait.

Nálunk nagyon kemény talajok vannak. Az esőzés sem segít rajta, tavasszal leülepedik. Tartok tőle, hogy ez a gép is csak "csúszna! a talaj tetején.

Letömörödött talajok esetén érdemes nagyobb szögálláson működtetni a Forgókapás kultivátort, így agresszívebb a munkája, ezen kívül a rugóterelés kocsinként állítható, így kemény talajoknál bele lehet kényszeríteni a művelőelemeket a talajba. Fokozatmentesen egyszerűen állítható rugóterhelés, 0-80kg leszorítóerővel. Egyaránt alkalmas laza és száraz, kötött talajok művelésére is.

Két éve vettünk egy csőszárú, lúdtalpkapás gépet Önöktől. A szomszédban láttuk a Forgókapás gép munkáját és nagyon szeretnénk ezt lecserélni. Mi a módja ennek?

Művelőelemeink minimális alkatrész cserével felszerelhetők különböző szerszámokkal, így például egy rugóskapás kultivátor átalakítható töltögetésre, vagy később továbbfejleszthető forgókapás művelőeleműre is.

A BUSA kultivátoraival, milyen módon tudok folyadék műtrágyát kijuttatni?

A Forgókapás, GEN 4 művelőelem kocsikkal ellátott gépeinkre felszerelhetők tárcsás injektorok, így a kultivátorozással egy menetben, egy munkagéppel tud injektorozni. Ezen kívül megoldható a folyadék felszínre történő kijuttatása is. Az egyenletes és rugalmas kijuttatáshoz a TeeJet QJ-VR fúvókasorozatát használjuk.

Szeretném az utolsó kultivátorozással egy menetben elvetni a zöldítéshez a magokat, lehetséges ez?

Sorköz zöldítéséhez, takarónövények vetéséhez kultivátorainkat felszerelhetjük aprómagvető adapterrel.

Nálunk dombos földek vannak, milyen gépet ajánlanának, a kapásnövényeink kultivátorozásához?

Dombos területekre a front függesztésű kultivátorainkat ajánljuk, mivel domboldalban az alapvetően farnehéz erőgépet kiegyensúlyozza a lecsúszás sokkal könnyebben, keresztbefordulás veszélye nélkül kezelhető.

Milyen sorvezető rendszert lehet kérni a BUSA kultivátoraira?

Kultivátoraink felszerelhetők Claas fejlesztésű, világvezető kamerás sorvezetővel. Kamerával támogatva, a forgókapás gépeink kivételes pontossággal (4-4 cm védőtávolság) képesek dolgozni 3 műszakban, az egész szezon alatt, minimális karbantartás és felügyelet mellett.

Hogyan tudom kicserélni a késeket?

Ránk mindig számíthat!

Üzenet küldése