Ismerje meg a BUSA Szántóföldi kultivátorait!

A BUSA Bt. termékpalettáján megtalálhatók a két- vagy három sor rugóbiztosítású kapával szerelt könnyű szántóföldi kultivátorok, és a tarlóhántás nagymesterei, a nehéz szántóföldi kultivátorok, más néven gruberek, melyek akár mélyebb talajművelést is lehetővé tesznek.

Bár a munkagépek különböznek a cél közös, az aratás utáni tarló kezelése.

KIEMELT TULAJDONSÁGOK

A BUSA Szánatóföldi kultivátor előnyei

01
01

Terepkövető biztosítás

A szerszámok követik a terepegyenetlenségeket, így biztosítva az állandó munkamélységet és a kis vontatási ellenállást. Akadály esetén a művelőelemek kiemelkednek, megakadályozva a tönkremenetelt.
02
02

Egyszerű mélységállítás

Könnyű kultivátorainkon mélységhatároló kerékkel, a nehéz kultivátorokon pedig elöl csappal, hátul hézagoló lemezzel.
03
03

Kopásálló szerszámok

Kapalapjaink edzett rugóacélból készülnek házon belül, így tudjuk tartani azok minőségét.
0 +
év tapasztalat
0 +
szabadalom
0
féle vázszerkezet
0
féle elmunkáló
BUSA SZÁNTÓFÖLDI KULTIVÁTOROK

Válasszon a termékcsoportjaink közül!

Tarlóhántás és tarlóápolás

A tarlóhántás kulcsfontosságú feladat aratás után. Sekélyen, forgatás nélkül végzik a tarló feltörését. Nem csak a későbbi talajmunkákat könnyítjük meg vele, számos egyéb szerepe is van a technológiai sorban.

Növeli a talaj vízbefogadó képességét, segíti a vízkészlet megőrzését, serkenti a talajéletet, kiirtja a gyomokat és kártevőket.

Tarlóhántás során fellazítjuk a talaj felső rétegét és egy menetben le is zárjuk.

Könnyű kultivátorok

Könnyű szántóföldi kultivátorainkat gyomirtási és tarlóápolási feladatokra ajánljuk. A két vagy három sorban elrendezett, kovácsolt szárú, művelőelemek…
Tovább olvasom

egyenletes munkamélységben dolgoznak a rugós határolónak és a mélységtartó kerekeknek köszönhetően. A lúdtalp kapák nedves talajon is eltömődés mentesen tudnak dolgozni, a lealvadt, szikes területeket feltörik, a gyomnövényeket, árva keléseket kiirtják. A munkagéphez választható rugó pálcás elmunkáló, forgókapás elmunkáló, vagy lezáró henger adapter.

Nehéz kultivátorok

Nehéz szántóföldi kultivátoraink a tarlóhántás és sekély alapművelés munkagépei. Rugós biztosítású művelőelemei az alsóbb talajrétegekből hoznak fel tiszta talajt a felszínre.
Tovább olvasom

Az öt sorba elrendezett elemek nem dugulnak el szecskázás nélküli kukorica tarlón sem. A pontos mélységtartás érdekében a munkagép határoló kerekekkel van felszerelve. A művelőelemek után tárcsás behúzóelem és nagy átmérőjű talajhenger szerelhető a tarlóhántás lezárására.

Ránk mindig számíthat!

Üzenet küldése