Kooperációs gépek

Közös fejlesztésű termékek

KOOPERÁCIÓS GÉPEK

F-AirGo

Fagyvédelmi légkeverő gép

Mi is a F-AirGo?

A Faragoprojekt’17 Bt. és a Busa Bt. közös fejlesztése a F-AIRGO légkeveréses fagyvédelmi gépével esélyt adhatunk ültetvényünknek!

Tavaszi fagyok idején az inverziós rétegekben (4-30 méter magasan) nagyjából 10 °C-kal melegebb hőmérséklet uralkodik mint a talajfelszínen. A szabadalmaztatott megoldás ezt a meleg levegőt a termőrétegbe eljuttatva megvédi a gyümölcsöst a fagy okozta károktól.

Inverziós technológia

A kifújt levegő és a talajmenti levegő között csak néhány fokos a hőmérsékletkülönbség, emiatt a kifúvott levegőre kisebb felhajtóerő hat, vagyis nem szökik el felfelé. A F-AIRGO 8 km/h munkasebességgel, 15 perc visszatérési ciklusidővel 3-4 hektár védelmét képes ellátni. teljesítményigénye 60-80 LE. 

A légmozgással együtt járó szállított fagy ellen nehezebb védekezni, a fagyvédelmi eljárások a szélcsendes ún. kisugárzási fagy esetén működnek hatékonyabban.

A világon ez az első olyan mobil gép, amely az inverzió hőjét hasznosítja.

Képek és videók

Vegye fel a gép értékesítőjével a kapcsolatot!

KOOPERÁCIÓS GÉPEK

Vetőgép

Állítható gépvázú precíziós vetőgép

Mi is a Vetőgép?

A Precision Planting vetéstechnikája egy a Busa Bt.-re jellemző masszív vázon.

A Precision Planting által fejlesztett gép szenzorokkal soronként méri a talaj nedvességtartalmát, hőmérsékletét és szervesanyag-tartalmát.

DeltaForce segítségével menet közben automatikus szabályozza a vetési mélység tartását nagysebességű munkavégzés mellett is. Speedtube – szállítószalag alkalmazásával a vetőmag a magtartálytól a magárokig folyamatosan kontrollált, kötött pályán mozog.

Busa - Precision Planting - Vetőgép

Állítható gépváz

A gépváz az amerikai vetőgépek masszivitását, merevségét kombinálja az Európában elvárt mobilitással, állíthatósággal. A hatsoros teleszkópos váz hidraulikusan áll át 2,5 méteres szállítási szélességről 45 cm-től 76,2 cm-ig beállított sortávolságú munkaszélességre.

A gép különlegessége, hogy mindezt egy szabadalmaztatott csuszkarendszerrel teszi, mely tizedmilliméteres tűrésével minimálisra csökkenti az állíthatóságból eredő holtjátékot.

Tovább olvasom

A hatsoros váz 1,7 tonnás önsúlya lehetővé teszi a PP DeltaForce kihasználását, egyszersmind garancia a teherbírásra, mivel a vetőgép felszerelhető 2000 literes folyadék vagy 1700 literes granulátum tartállyal is akár.

Képek és videók

Árajánlatot szeretne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
KOOPERÁCIÓS GÉPEK

haRiBOT

Önjáró Forgókapás ültetvényművelő robot

Mi is a haRiBOT?

2022-ben kezdődött a kooperáció a hazai tulajdonú HariTech-el, mely során az önvezető robotjukat szereltük BUSA™ Forgókapa elemekkel. A HariBot egy önvezető robot automatikus sorvégi lassítással és a következő sorra ráállással.

Az eszköz eltömődésmentessége az automatizálás egyik feltétele. Szerencsére a Forgókapa nagyobb gazban is helytáll, és jól végzi a dolgát. A kooperációs gépet két helyszínen tesztelték, mind a kettő dísznövénykert volt. Bízunk benne, hogy sikerült mihamarabb továblépni a fejlesztéssel.

Hari Tech - haRiBOT - Hári Zsolt

Új generációs robotkormányzás

Könnyű telepítés – Plug and play megoldások, hogy az igazi munkára lehessen koncentrálni.

Egyszerű kezelőfelület – Fejlesztés során arra törekedtünk, hogy a lehető legkönnyebben lehessen beállítani és használni a vezérlőprogramot.

Moduláris felépítés – Új megoldásokat gyorsan és költséghatékonyan tudunk implementálni.

Jellemzők – 2 cm pontosság (RTK), egyszerű felület, döléskompenzátor, felhő alapú folyamat monitoring.

© HariTech

Képek és videók

Vegye fel a gép kizárólagos értékesítőjével a kapcsolatot!

KOOPERÁCIÓS GÉPEK

GlyphoRoller

Mi is a GlyphoRoller?

Az Auditker Kft. és a Busa Bt. GlyphoRoller Hidraulikus kitolású egyoldalas, mechanikus gyomirtó soralj-, és sorközművelő. Csillagkerekekkel és gumiujjas művelőfejjel van felszerelve, amely biztosítja a nagy munkasebességet. Gazdaságos, biogazdálkodásban is alkalmazható mechanikus gyomirtási megoldás a különböző kémiai szerek kiváltására.

© Auditker

Auditker - Busa - GlyphoRoller

Képek és videók

Vegye fel a gép kizárólagos értékesítőjével a kapcsolatot!

Üzenet küldése