Mit tehetünk, ha az idei ősz száraz lesz?

Ha most megnézzük az időjárás előrejelzést, akkor nagy valószínűséggel megkönnyebbülve
hátra dőlünk, gondolva, hogy ez a csapadékos idő kitart az őszi vetésig.

De láttunk már sok mindent, pont ezért nem szabad a véletlenre bízni az őszi talajmunkákat, és fel kell készülnünk a száraz őszi időjárásra is.

A szélsőséges időjárásban már nem elég a tudatos talajművelési technológia, hiába a fokozatos mélyítés, ugyanúgy elművelhetetlen területekkel állnak majd szemben a megfontoltak és azok, akik egyből megszántották, vagy mélyen művelték a tarlót. A nagy szárazság ugyanis elművelhetetlen talajokat eredményez. Nem is kell tovább részleteznünk, hogy ennek következményeképpen a magágykészítés is nehézkes. A rossz vetőágyba vetett növény pedig lassan indul növekedésnek, vagy rosszabb esetben ki sem kel.

Ha bekövetkezett a baj, akkor a problémás kemény rögöket megpróbálhatjuk kombinátorral szétvágni, de nagy valószínűséggel elgurulnak. Ha tárcsával megyünk neki, akkor csak görgetni fogjuk magunk előtt. Talán a nehéz henger hozhat némi eredményt és talán párat széthasít nekünk.

De biztosra szeretnénk menni, akkor nem kérdés, hogy mihez kell fordulnunk:
a Busa Forgókapás Magágykészítőhöz.

Forgókapás Magágykészítő

 

Hiszen ez a gép boldogul ott is, ahol a többi gép nem. Hatását a forgókapáknak köszönheti, ahol az éles kések nagy sebességgel belecsapnak a rögökbe, majd lefele kezdenek vágni, így a rögöknek nincs hova elmozdulni, tovább haladva a kés előre mozdulva még hasít egyet rajtuk, így biztosítva a tökéletes rögaprítást. Sőt a gazdák örömére, minél gyorsabban megyünk vele, annál eredményesebben dolgozik.

A sokoldalú gépet őszi szezon után sem kell elraknunk, hiszen új fejlesztésünknek köszönhetően a tavaszi nedves és ragadós talajokon is könnyedén boldogul, az új kapaopcióval és az eldugulásmentes törőhenger felszerelésének köszönhetően.

Próbálja ki és készítsen gyorsan, egy menetben tökéletes magágyat!

 

Picture of John Doe

John Doe

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Leave a Replay

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit