Befagyasztottuk gépeink árát!

2020. december 31-ig befagyasztottuk gépeink árát! + LAPÍTSUK A GÖRBÉT KAMPÁNY!

Szerezd be még idei áron a Busa termékeket, mert januárban áremelés következik!
Jelentkezz be még idén Busa géped karbantartására, kopóalkatrész cserére.

Spórolj időt, dolgozz hatékonyabban és termelj profitot a Busa Forgókapás Magágykészítővel!

Kiemelkedő rögaprító képessége révén akár négy, hagyományos géppel végzett menetet is helyettesíthet. Meg tudod jósolni a jövő tavaszi időjárást? HÁT MI SEM!
Ezért a legjobb választás tavaszi magágykészíthez is a Forgókapás FKM gépünk, hiszen a nedves és a száraz talajon is tökéletesen működik! Egyszerűen és gyorsan állítható a művelési mélység a különböző talajnedvesség állapotaihoz, így a munkagép nem képez rögöket a túl nedves rétegekből.

Ne adj esélyt a gyomoknak! Válaszd a tökéletes gyilkost – a KS Forgókapás Sorközművelő Kultivátort , kapásnövényeknél vagy a GYMF Forgókapás Gyomirtót a szőlő- és gyümölcsültetvényeknél.

A Forgókapás sorközművelő kultivátor alkalmas a sorok közének művelésére ~2-10cm-es védőtávolsággal, töltögetésre, műtrágya és granulátum koncentrált, együttes talajba juttatására.

Hatalmas előnye a merev szerszámokhoz képest, hogy nem tömődik, nem dobálja a talajt, így nagy sebességgel, felügyelet nélkül lehet vele dolgozni.

Turbózd fel a növények tápanyag ellátástá Injektorral!

A folyadék műtrágyák injektorral történő kijuttatása annak hasznosulása miatt nagy fontosságú. Felszín közeli kijuttatás esetén nagy a veszélye, hogy a kis mennyiségű folyadék a meleg talajról elpárolog. Az injektor feladata a folyadék mélyebb, hidegebb és nyirkosabb talajrétegbe történő juttatása.

Válaszd 2020 Az év magyar mezőgépét (II.), az állítható lazítót!
Az egyenesgerincű lazító több apró fejlesztése mellett olyan szerszámmegfogást kapott, mely átszerelhetővé teszi a lazítókések elrendezését. Így a gép használható kétsoros, mélységben tagolt lazítóként, vagy száraz időben átszerelhető egysoros (in-line) elrendezésre. Ha pedig valamilyen mulcshagyó, vagy minimál művelésű technológiát választanánk, a gerincek elé szerelhető vágótárcsák a szár maradványokat szétvágva megakadályozzák a lazító eldugulását.

Cseréld le régi tárcsád új vontatottra vagy függesztettre!

Függesztett tárcsáinkat kis parcella méretű szántóföldekre, ültetvényekbe, erdőkbe, kertekbe ajánljuk gyomirtásra, esetleg tarlóápolásra. Ezek a munkagépek egyszerű és robusztus kialakításúak, minden esetben IH rendszerű, önbeálló golyóscsapággyal vannak szerelve.

Vontatott V elrendezésű tárcsás boronáink a tarlóhántás és tarlóápolás ideális eszközei. Munkagépeinket négy különböző váz osztályban kínáljuk (könnyű, középnehéz, nehéz, szuper nehéz), igény szerinti tárcsalapmérettel, osztással és munkaszélességgel.

Szerezd be elsőként a Precision Planting x Busa vetőgépét a szezonra!

A Precision Planting által fejlesztett gép szenzorokkal soronként méri a talaj nedvességtartalmáthőmérsékletét és szervesanyag-tartalmát. DeltaForce segítségével menet közben automatikus szabályozza a vetési mélység tartását nagysebességű munkavégzés mellett is. Speedtube – szállítószalag alkalmazásával a vetőmag a magtartálytól a magárokig folyamatosan kontrollált, kötött pályán mozog.

Tekintsd meg további termékeinket és rendeld elő még a kifagyasztás és áremelés előtt!
LAPÍTSD A GÖRBÉNKET ÉS JELETKEZZ BE SZEZON ELŐTT GÉPED KARBANTARTÁSÁRA!

Picture of John Doe

John Doe

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Leave a Replay

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit