Az Év Magyar Mezőgépe -2020

A 2015-ös első helyezés után, idén a megtisztelő második helyezést nyertük el az AgrárgépShow ideje alatt kiosztott Év Magyar Mezőgépe 2020 díjból! 

Amit rólunk írtak:

2. LTH-5 térállítású középmélylazító – BUSA Bt.
https://agroforum.hu/agrarhir…/…/az-ev-magyar-mezogepe-2020/

A forgó kapás felszíni talajművelő gépeiről elhíresült cég, most egy új középmélylazítót mutatott be. A függesztett gép különlegessége, hogy a gerinclemezeket nem V alakú keretre, hanem rácsos keretszerkezetre szerelik. A megoldás előnye, hogy a gerinclemezek egy sorban vagy két sorban szerelhetők fel. A kétsoros elhelyezéssel a nagymennyiségű növényi maradvánnyal borított területeken is elkerülhető az eltömődés, illetve az egymást követő lazítótestek hatékonyabb munkát végezhetnek kevesebb energia felhasználással. A gerinclemezek előtt elhelyezkedő csipkés tárcsáscsoroszlyák által végzett talajnyitás szintén segíti az energiatakarékos üzemeltetést. A lazító egység mögött elhelyezkedő hengersor pedig a műveletet lezárva olyan talajállapotot hoz létre, amely segíti a talajnedvesség megőrzését.

Második helyezést ért el BUSA LTH-5 térállítású középmély-lazító, amelyet a BUSA Bt. mérnökei fejlesztettek.
https://www.agroinform.hu/…/ev-magyar-mezogepe-2020-dobogos…

A díjátadó ünnepségen a Busa Bt. munkáját kiemelt elismerésben is részesítettek, amiért kis gépgyártó vállalatként sikert ért el a 2019-es hannoveri AGRITECHNICA kiállításon.

Gratulálunk mérnökünknek Molnár Gábornak 

Ajánlott bejegyzések

Száraz matek

Az idei év sem sikerült egyszerűre a szántóföldi növénytermelők számára. A napokban egy érdekes beszélgetésem

Megtekintés

Horváth Benedek

Tulajdonos

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Horváth Benedek

Személyesen ajánlom
Videós Tartalom

Káprázatos Mezőgazdaság

Felfedezés